![]() |
![]() |
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici nu ma gandeam ca exista asa ceva!Noroc cu o tipa de pe un alt forum care mi-a dat ideea si am inceput sa caut pe net.evident ca la noi nu se gaseste nimik(cel putin,nu in spatiul virtual).Pe siteurile straine m-am imbolnavit.
Sa va pun niste linkuri(ca imagini nu stiu cum sa inserez aici (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) http://www.hollywoodbodyjewelry.com/images...b160/IM0015.jpg http://www.hollywoodbodyjewelry.com/images...b160/IM0008.jpg http://www.nawtythings.com/body_jewelry.html Tipa imi sugera sa caut la meli melo si jos,in apasaj la universitae,la acele 2 magazine de gamblonturi.Nu am ajuns inca dar,va intreb:ati vazut pe undeva asa ceva? BTW,un lantz pt talie a incercat/are cineva?Din acela pe unde gasesc? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 18 Joined: 21-May 07 Member No.: 1,676 ![]() |
O sa postez aici problema mea, chiar daca sunt putin off topic.
Am un piercing in buric cam de un an si jumatate. Pana acum s-a pastrat destul de bine, insa nu s-a cicatrizat complet. Chiar de a doua zi de cand l-am pus a aratat foarte bine, fara inroseli, inflamari sau alte chestii de-astea. Numai ca, de o saptamana am observat ceva care chiar m-a ingrozit: mi s-a subtiat pielea foarte mult, aproape ca mai are putin si se rupe; cineva chiar mi-a spus ca este posibil ca pielea mea sa fi respins cercelul. Dar cum, dupa 1 an jumate??? Nu e cam mult??? Nici nu stiu ce sa fac. Daca las cercelul acolo, o sa imi distruga buricul de tot, data il scot, gaura se va inchide mai mult ca sigur. Ce sa fac, ca nu as vrea sa renunt la el. Sotul meu spune sa las gaura sa se inchida, apoi sa imi fac alta. Chestia asta deja mi se pare aiurea, cred ca s-ar vedea groaznic cu 2 cicatrici, si in plus...ce fac....ma gauresc de 7 ori.... Dati-mi un sfat, va rog mult. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
O sa postez aici problema mea, chiar daca sunt putin off topic. Am un piercing in buric cam de un an si jumatate. Pana acum s-a pastrat destul de bine, insa nu s-a cicatrizat complet. Chiar de a doua zi de cand l-am pus a aratat foarte bine, fara inroseli, inflamari sau alte chestii de-astea. Numai ca, de o saptamana am observat ceva care chiar m-a ingrozit: mi s-a subtiat pielea foarte mult, aproape ca mai are putin si se rupe; cineva chiar mi-a spus ca este posibil ca pielea mea sa fi respins cercelul. Dar cum, dupa 1 an jumate??? Nu e cam mult??? Nici nu stiu ce sa fac. Daca las cercelul acolo, o sa imi distruga buricul de tot, data il scot, gaura se va inchide mai mult ca sigur. Ce sa fac, ca nu as vrea sa renunt la el. Sotul meu spune sa las gaura sa se inchida, apoi sa imi fac alta. Chestia asta deja mi se pare aiurea, cred ca s-ar vedea groaznic cu 2 cicatrici, si in plus...ce fac....ma gauresc de 7 ori.... Dati-mi un sfat, va rog mult. Asa se intampla mai la toata lumea. eu il am de un an si a ajuns pielea la jumatate din cat era. Am inteles ca toate piercingurile migreaza. Asta e. Eu cand nu va mai fi de purtat il scot si dau alta gaura. Cicatricea nu cred ca e mare... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 27-December 07 Member No.: 2,900 ![]() |
Asa se intampla mai la toata lumea. eu il am de un an si a ajuns pielea la jumatate din cat era. Am inteles ca toate piercingurile migreaza. Asta e. Eu cand nu va mai fi de purtat il scot si dau alta gaura. Cicatricea nu cred ca e mare... Nu migreaza la toata lumea.E in functie de organism.Intr-adevar,o piele care se subtiaza pana la rupere e o dovada ca organismul respinge piercingul.Eu l-am dat de 3 ori pana acum si iar mi se rupe.Il am de vreo 6 ani si cam la un an jumate mi se rupe gaura,stau o luna si o dau iar.Cicatricea e destul de inestetica imediat dupa... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 07:58 PM |
|