![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vinegreta amestecata cu aparatul de batut laptele pt. capuccino (ala cu baterie): se pun ingredientele intr-o ceasca, se baga aparatul, se bate putin. Vinegreta iese usor spumoasa.
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu fac maioneza numai din galbenusuri crude.Ca sa nu se taie,pun un praf de sare si o lingurita de mustar.Intotdeauna merge. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Cand am in dulap paine mai veche de o zi doua,intotdeauna fac pizza cu blat de paine: -feliile de paine le asez in tava (dupa ce pun hartie de copt-ma scuteste de prea mult frecat)si umplu golurile dintre felii cu bucatele mici de paine -intr-un castronel bat cateva oua si adaug lapte ,apoi adauga compozitia peste feliile de paine in asa fel incat sa acopar tot -se pun deasupra feliute de salam, de sunca,de ciuperci,de rosii,de ardei iute,de gogosar murat(ce se gaseste in frigider la momentul acela) -se adauga suc de rosii mai concentrat numai asa de culoare -se acopera cu cascaval sau telemea rasa -se da la cuptor la foc bunicel cam 40/45 minute(cuptoarele sunt foarte diferite) -se serveste calda si chiar si rece |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 12:17 AM |
|