![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Sora-mea mi-a facut cadou un vas din ala ceramic pentru gatit. Imi doream de mult unu' si acuma ... l-am primit.
Numa' ca nu prea stiu ce se poate gati in el - adica, clasicele sarmale, pui intreg... da' altceva? sunt mancaruri speciale care se pot face numai asa? |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Post
#2
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Am si eu vas roman. E beton!!!
Diferenta e ca mancarea nu se lipeste de fundul vasului,nu trebuie sa folosesti multa apa pentru ca peretii imbibati(cel putin 2 ore!!!)dau canditatea necesara si suficienta pentru pregatirea alimentelor,iar daca vrei si ceva crusta,mai lasi la cuptor mancarea fara capac.Am si eu cateva poze cu ce am pregatit in acest vas.Am sa le postez alta data insa. Investitia merita facuta.Parerea mea (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 08:47 PM |
|