| fortelady |
Jun 19 2007, 11:20 AM
Post
#1
|
|
Musafir |
Sora-mea mi-a facut cadou un vas din ala ceramic pentru gatit. Imi doream de mult unu' si acuma ... l-am primit.
Numa' ca nu prea stiu ce se poate gati in el - adica, clasicele sarmale, pui intreg... da' altceva? sunt mancaruri speciale care se pot face numai asa? |
|
|
|
![]() |
Dec 29 2007, 09:48 AM
Post
#2
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Am si eu vas roman. E beton!!!
Diferenta e ca mancarea nu se lipeste de fundul vasului,nu trebuie sa folosesti multa apa pentru ca peretii imbibati(cel putin 2 ore!!!)dau canditatea necesara si suficienta pentru pregatirea alimentelor,iar daca vrei si ceva crusta,mai lasi la cuptor mancarea fara capac.Am si eu cateva poze cu ce am pregatit in acest vas.Am sa le postez alta data insa. Investitia merita facuta.Parerea mea (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
fortelady Vas roman cu capac Jun 19 2007, 11:20 AM
kalua forte, de care ai, dintr-asta?
fortelady daaaa ala ala ala!
a venit numai cu 3 retete (... Jun 19 2007, 11:56 AM
kalua Am cautat si-am gasit tot felul de fripturici, rat... Jun 19 2007, 12:18 PM
h_2004 forte si eu am vas din ala, in teorie poti (si tre... Jun 19 2007, 12:26 PM
fortelady si daca ai reteta de paine cu masline de ce nu o d... Jun 19 2007, 12:57 PM
divi2007 si penne se pot face in el doar am mancat reteta n... Jun 19 2007, 01:23 PM
ala80 Eu stiu ca sarmalele ies bune in oala asta. :) Jun 19 2007, 01:26 PM
divi2007
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 3rd November 2025 - 09:25 PM |
|
|