![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor nu stiu ce sa ma fac...se poate sa faci alergie la argint? Am facut in spatele urechii, de la cercei banuiesc... ma mananca ingrozitor si e mai aspra pielea in locul ala. Sa merg oare la dermatolog doar pt asta? Nu am mai auzit de alergie la argint. Poate stiti voi ceva.
|
|
|
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe 25 am facut o alergie dupa ureche si in jurul gatului de la o bluza, niste borbonele care observ ca se tot intind spre fata si mai jos.Astazi am fost la doctor si mi-a dat tratament.
Curiozitatea mea era daca aveti idee in cat timp ar trebui sa-mi treaca (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ....chiar nu as vrea sa ma prinda Anul Nou cu ele (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
bluza era purtata pt prima data ?
alergile trec mai greu cam 1 saptamana 2 eu am avut doar de la mancare , bluza aia sa nu o mai porti niciodata pt ca alergia va reveni sigur esti sigura ca e alergie ? la tv o tipa a facut chestia asta de la celular din cauza microbilor care stau pe celular ca nu trebuie apropiat de fata |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
bluza era purtata pt prima data ? alergile trec mai greu cam 1 saptamana 2 eu am avut doar de la mancare , bluza aia sa nu o mai porti niciodata pt ca alergia va reveni sigur esti sigura ca e alergie ? la tv o tipa a facut chestia asta de la celular din cauza microbilor care stau pe celular ca nu trebuie apropiat de fata Este sigur de la bluza pentru ca mi-a spus doctorul.Eu sper sa-mi treaca cat mai repede chiar daca nu ma mananca si nu sunt inestetice... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Cat despre telefon este bine de stiut pentru a-l dezinfecta mai des (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
stai linistita ca iti trece (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) asa eram si eu disperata noroc ca era frig afara si eram imbracata gros ca se vedea pielea rosie
din ce material e bluza sa stim si noi sa ne ferim ? |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
din ce material e bluza sa stim si noi sa ne ferim ? Acum vine partea comica (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , nu am facut alergie pentru ca organismul meu nu suporta materialul.Am facut alergie pentru ca eu nu suport bluzele la baza gatului. Daca le tin pe mine mai mult de doua trei ore simt ca ma sufoc, ma jeneaza, etc...Asa ca dupa spusele medicului pe sistem nervos dar este bine sa evit sa o mai port, bluza respectiva, cat si alte bluze la baza gatului...Psihicul are un rol foarte important, eu simteam ca ma jeneaza bluza si tot trageam usor de ea la gat, ma frecam pana la un moment dat cand am scos-o de pe mine pentru ca ma albisem la fata (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) In cateva ore m-am trezit cu eruptia pe gat... Am in garderoba mea mai mult bluze cu decolteu sau pe gat dar mi-a placut mult asta si am spus ca nu o fi bai daca o port putin....dar a fost (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
uite ca pe asta nu o stiam bine ca ne ai spus
eu nu suport ciorapi de aia iarna port iegari (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 08:23 PM |
|