Omul le planuieste, Dumnezeu le carmuieste (IMG:
style_emoticons/default/biggrin.gif) , asta incepe sa fie un leitmotiv in bucataria mea, din fericire cu rezultate pozitive (nu intotdeauna, ce-i drept, dar in mare nu ma pot plange): am folosit fructe congelate pentru oglinda si nu le-am scos din congelator in timp util, deci n-a devenit sos, ci un fel de sorbet acrisor (pentru ca n-am adaugat deloc zahar) cu bucatele de fructe in el, pe care l-am aranjat in forma de galuscuta ovala intre frisca (tot nezaharisita) si inghetata. O zmeura proaspata, necongelata si o frunzuta de melissa officinalis, un praf de cacao pe marginea farfuriei inspre partea cu frisca, gata. Am fost multumita de rezultat. Din pacate n-am apucat sa fac poze, tortuletele sunt lichide in interior cand le scot din cuptor si trebuie duse cat mai repede la masa, altfel mai trag din caldura si se mai coc un pic si dupa aceea si apoi s-a napustit lumea asupra lor (inclusiv eu (IMG:
style_emoticons/default/laugh.gif) ).