![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
Frederic Beigbeder scria:
"Toata problema dragostei mi se pare a fi aceasta: pt a fi fericit, ai nevoie de siguranta, in timp ce pt a fi indragostit ai nevoie de nesiguranta. Fericirea se bazeaza pe incredere, pe cand dragostea cere indoiala si neliniste. Pe scurt, CASATORIA a fost-in mare- creata ca sa te faca fericit, nu ca sa ramai indragostit. Trebuie sa te hotarasti: ori traiesti cu cineva, ori il doresti. Nu poti dori ce ai, e impotriva naturii." care este parerea voastra despre "casatorie"? este necesara? nu este? exista cineva care sa nu-si doreasca sa se casatoreasca cu persoana pt care simte, la un moment dat, ca este si cerul si soarele si aerul si intreg universul lui. si fara de care simte ca nu poate respira? haideti sa vorbim despre casatorie... de ce ne dorim sa ne casatorim si de ce nu... si ce aduce casatoria in viata fiecaruia dintre noi? in plus fata de relatia in care cei doi stau impreuna... |
|
|
![]() |
VisNetic |
![]()
|
Musafir ![]() |
personal consider ca ar trebui sa existe ore la scoala despre ce presupune viata ca adult, si capitolul casatorie; prea multa lume se trezeste dintr-o data adult si habar n-are ce se face in acest caz...sunt sigura ca daca s-ar invata in scoala ca asta nu se face si asta nu se face; regului de comportare cu sotul/sotia cu socrii cu rudele, reguli la nunta, reguli prin vecini si prieteni, ma rog tot felul de reguli DACA TREBUIE (si trebuie), n-am vedea atatea casnicii esuate, atata lume deziluzionata...intr-un fel pleci dintr-o prietenie si in alt fel dintr-o casnicie....
Si ma ingrozeste sa aud ca "nimic nu-i deiferit prin casatorie, ce ca am o hartie la mana.." ar trebui sa fie, mai ales pt cei care au ales sa faca asta intr-o biserica, unde indiferent de crezul suprem, ar trebui sa insemne the world pt cei doi....juram dragoste eterna "for better and worse" si este atata lume care sa ne auda... Stiu sunt idealista, n-am fost casatorita in biserica, de un preot si acum ma gandesc ca mi-as dori nivelul ala de spiritualitate, ceva care sa insemne "forever" si sa ramana asa. Si cand ma gandesc ca inca nu cred in Dumnezeu.... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 02:48 PM |
|