![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buuun, vaz ca lumea pe aici e mai mult pe la restaurante de revelion, altfel nu-mi explis cum de nu s-a deschis inca un asemenea subiect. Totusi, cele ca mine care prefera sa stea acasa, trebuie sa pregateasca un meniu... I know, it sucks... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
So, sa va expun meniul meu: Feluri de mincare - gaina umpluta - friptura - limba cu masline (asa numita mincare rece) - salata de boeuf - oua umplute - platou de diferite brinzeturi - sarmale - un tort mic cu frsica naturela si fructe - placinta cu ravase - vassilopita Beuturici - metaxa - irish cream - vin rosu cabernet sauvignon - vin alb feteasca regala - cola - suci naturei de purtucala , pere , mere, vaz eu ce tre sa mai completez - acua chiorensis mineralis - evident, sampanie :alba si rose (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ii clar ca doua persoane nu pot baga in ele atita haleala, dar tre` sa fie masa plina, e revelion, nu? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
De Revelion habar n-am ce fac, cred ca dialog de foie gras (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (adica de rata si de gasca) cu salata dintr-aia mica. Trebuie sa vad ce fac cu painea, magazinele sunt deschise numai pana la 2 si painea alba de-aia de care-mi trebuie la asta nu mai face doua parale dupa cateva ore, poate fac eu una repede. Si trebuie sa ma uit maine in beci de vin, trebuie neaparat unul alb usor dulciu la toata tarasenia asta. Desert fac islere. Felul doi habar n-am. Poate iar un roastbeef... Sampanie frantuzeasca (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Merlot de Sicilia, Nero d'Avola |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 05:41 PM |
|