![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Sigur detineti si voi nu stiu cate carti de bucate dar de consultat consultati numai cateva (sau una) cand e vorba de ceva.
Care sunt cartile voastre de bucate in care va uitati regulat, in care sunt retete care va reusesc din prima, intr-un cuvant carti de bucate care merita sa fie cumparate? Dintre cele romanesti mie imi place foarte mult "Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti" a lui Radu Anton Roman. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
Post
#2
|
Musafir ![]() |
Tocmai am terminat de citit "Garlic and Sapphires. The Secret Life of a Critic in Disguise" de Ruth Reichl, care a scris critica restaurantelor in New York Times o bucata de vreme. Mi-a placut cartea foarte mult, am invatat unele chestii noi, are si cateva retete, idei noi (voi incerca si eu data viitoare cand pun mana pe-un peste proaspat bun sa-l prajesc in untura de gasca) si mai ales la ce sa fim atente cand mancam ceva (gusturi, culori, texturi).
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 02:20 AM |
|