![]() |
![]() |
miram |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, eu cred ca am paranoia.Daca il sun si nu imi raspunde, inseamna ca e cu alta.Daca il sun si imi raspunde, mi se pare ca e cu alta dar vorbeste codificat.Orice s-ar intampla, imi fac eu scenariui n care incep sa cred cu ardoare si tot mie imi fac rau.
Nu stiu ce sa mai fac.Cand sunt cu el, sunt sigura ca nu ma inseala dar cum ne despartim chiar si pentru cinci minute, parca inebunesc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 75 Joined: 12-January 06 Member No.: 145 ![]() |
Eu am aceasi problema...cand sunt cu el...totul e ca-n filme, cand nu...si mai ales cand nu-mi raspunde la telefon ma gandesc: oare chiar nu-l aude...si chiar si faza cand raspunde si vorbeste ca si cu un altul...nici nu ma pupa la telefon ca cika ce-ar zice oamenii respectivi daca el ar zice din astea....
Ce incerc eu sa fac...sa-mi ocup timpul cand nu sunt cu el...si atunci nu disper uitandu-ma la ceas pana vine. De obicei ma pun la povesti cu colega de apt si ma trezesc pur si simplu cu el venind...Insa daca sunt singura...at o iau si eu pe alte carari. Nu pot sa zic ca sunt in "crestere"...am si experienta relatiilor faine si mai putin faine...Nu stiu..poate paranoia mea vine si din rateurile trecute(desi pe nici unu nu l-am prins:>). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 07:20 PM |
|