![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor nu stiu ce sa ma fac...se poate sa faci alergie la argint? Am facut in spatele urechii, de la cercei banuiesc... ma mananca ingrozitor si e mai aspra pielea in locul ala. Sa merg oare la dermatolog doar pt asta? Nu am mai auzit de alergie la argint. Poate stiti voi ceva.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
spirt sau alcool izopropilic (pt cine are asa ceva prin casa (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ).
Tastele se curata super-bine daca dai carcasa jos. Instrumentul cel mai bun de curatat pentru ele este periuta de dinti. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
celularul dupa bani are cei mai multi microbi asta pt ca il folosim f des
de ex: mergem la supermarket nu mai vb cati microbi sunt pe carucioare( e un adevarat focar pt ca multa lume merge si le foloseste) , ne suna tel raspundem microbii de pe mana se pun pe tel , venim acasa ne demachiem ne punem in fata tv iar suna tel ce facem raspundem din nou microbii iar ii luam pe mana apoi adormin cu mana pe fata sau daca nu, sigur sa ne atingem fata in somn (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) nu zic sa l dezinfectam zilnic cu spirt la mine cam o data pe saptamana( si nu pateste nimic va asigur) dar am obiceiul sa ma spal pe maini dupa ce il folosesc stiu ca poate suna ciudat dar sunt obsedata de bacterii (IMG:style_emoticons/default/rungun.gif) asa i ca sunt nebuna si am imaginatie? (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) de aia eram asa disperata cand nu am avut apa acum cateva zile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by divi2007: Dec 30 2007, 09:26 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 05:28 PM |
|