![]() |
![]() |
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici nu ma gandeam ca exista asa ceva!Noroc cu o tipa de pe un alt forum care mi-a dat ideea si am inceput sa caut pe net.evident ca la noi nu se gaseste nimik(cel putin,nu in spatiul virtual).Pe siteurile straine m-am imbolnavit.
Sa va pun niste linkuri(ca imagini nu stiu cum sa inserez aici (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) http://www.hollywoodbodyjewelry.com/images...b160/IM0015.jpg http://www.hollywoodbodyjewelry.com/images...b160/IM0008.jpg http://www.nawtythings.com/body_jewelry.html Tipa imi sugera sa caut la meli melo si jos,in apasaj la universitae,la acele 2 magazine de gamblonturi.Nu am ajuns inca dar,va intreb:ati vazut pe undeva asa ceva? BTW,un lantz pt talie a incercat/are cineva?Din acela pe unde gasesc? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pai si merita tot chinul sa ii spun asa?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 27-December 07 Member No.: 2,900 ![]() |
Pai si merita tot chinul sa ii spun asa? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sincer,nu prea...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar m-am obisnuit sa fie acolo,in plus,cicatricea ramasa e inestetica.In schimb,avand cercelul e aproape insesizabila. Salut fetelor! A trecut ceva timp, si am intrat sa va spun ca de vreo 2 luni, daca nu mai bine, gaura din buric s-adus de tot, si am ramas cu o cicatrice de toata frumusetea.....sincer nici nu stiu daca o sa pot sa-mi fac alta, la cum arata...... Si imi este si frica.....daca se intampla la fel? Chiar nu stiu ce sa fac....Imi doresc iarasi piercing dar nu stiu daca merita iara chinul.... Iti poti face iar gaura cand mai da inapoi cicatricea.Daca ti s-a rupt o data,cu siguranta ti se va mai rupe si a doua oara,si a treia oara s.a.m.d...Daca te hotarasti pana la urma,puneti cercelul cu tija cea mai lunga,din titan pur si care sa nu atarne(ca sa nu fie greu sau cumva sa il agati).Si neaparat da-l fara anestezie.Lidocaina folosita pt anestezie umfla pielea,iar tu avand cicatrice in primul rand ca nu-si prea face efectul iar in al doilea rand ca ingreuneaza toata procedura...Mult succes.... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 18 Joined: 21-May 07 Member No.: 1,676 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sincer,nu prea...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar m-am obisnuit sa fie acolo,in plus,cicatricea ramasa e inestetica.In schimb,avand cercelul e aproape insesizabila. Iti poti face iar gaura cand mai da inapoi cicatricea.Daca ti s-a rupt o data,cu siguranta ti se va mai rupe si a doua oara,si a treia oara s.a.m.d...Daca te hotarasti pana la urma,puneti cercelul cu tija cea mai lunga,din titan pur si care sa nu atarne(ca sa nu fie greu sau cumva sa il agati).Si neaparat da-l fara anestezie.Lidocaina folosita pt anestezie umfla pielea,iar tu avand cicatrice in primul rand ca nu-si prea face efectul iar in al doilea rand ca ingreuneaza toata procedura...Mult succes.... Nici prima data nu mi-a facut anestezie, si nici acum nu cred ca mi-ar face......ca m-as duce la acelasi tip......Numai ca....parca cicatricea este cam mare....nu stiu daca mai are loc sa faca alta gaura....si daca se rupe si aia pe urma chiar ca n-o sa mai scot buricul la vedere ever!!!! Merci pt sfaturi! :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 08:54 PM |
|