![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Hai ca am dat iama in toate topicurile, ca sunt singuica pe aici si imi fac de cap
Asa ca m-am gandit sa vad ce se mai poarte la revelioane :) Eu cred ca ma voi imbraca in pantaloni stramti cu o camasa lunga transparenta (un fel de ie dar eleganta) prinsa cu o curea lata in talie, sau poate vreo fusta, nu sunt hotarata. Voi? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu m-am imbracat cu maieul asta, din satin, cu paiete in partea de sus si mai largut in jos, ca un fel de rochita. Este elegant si foarte finut, nu kitsch cum ar putea parea cand vorbesti de paiete. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bineinteles ca poza nu il arata la valoarea lui si imi pune si mie cateva kg. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) "Calitatea" pozei tine de telefonul meu.
(IMG:http://i233.photobucket.com/albums/ee199/specialtime9/Imag000.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Mama mama Sweet!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) maioul e misto,nu zic nu; dar cine se uita la el?????(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acum sunt sigura ca nu semanam deloc (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 01:47 AM |
|