![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buuun... am bagat de seama ca nu avem topic despre hobbiuri. Care sint indeletnicirile voastre preferate?
Mie imi place sa scriu si, mai nou, mi-am mai descoperit o pasiune: imi place sa fac fotografii. |
|
|
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am avut perioada `puzzle` ...am tablouri uriase facute din piese de puzzle...icoane...peisaje...
Am avut perioada `role`si `jogging`...faceam cativa km in fiecare zi...am renuntat pe parcurs si-mi pare rau De-a lungul timpului mi-a placut sa dansez si sa citesc mult... Un hobby special nu stiu sa fi avut vreodata...nu am talente nici la scris(desi prin liceu umblam dupa mine cu reportofonul si un pix si carnetel pentru ziarul scolii), nici la pictat nici la cantat(nici voce nici instrumente, poate doar ascultat (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) )... Imi place sa citesc, sa ascult muzica, sa navighez pe internet, sa fac plimbari in natura, sa admir frumusetea lumii...dar nu le pot numi hobbyuri... Acum cred ca un hobby este filmul... LE...mi-a amintit Roxanica ca am avut si eu o perioada de un an/doi in care jucam mult remmy(canasta) si carti (whist/rentz), jucam pe perechi, fete contra baieti si era foarte distractiv (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) This post has been edited by kary_pink: Jan 2 2008, 07:17 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 01:55 PM |
|