![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
salut!
cine are, cum se manifesta... mi-ar fi de mare folos experienta voastra :) cred ca eu sufar de un 'inceput' de asa ceva (inca reusesc sa le controlez)- ma trezesc noaptea din somn cu o frica imensa - nici eu nu stiu de la ce; inima imi bate sa imi sparga pieptul ... imi dau seama ca e o aiureala si ca nu am de ce sa fiu speriata si ma calmez (inca). cine mai are atacuri si ce se poate face impotriva lor? |
|
|
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, eu chiar voiam sa vorbesc despre cum reusesc sa nu mai ajung la atac de panica, pentru ca nu m-ati vazut cum am facut si nicidecum cum scap dupa accidente ale podoabei capilare. Stiu foarte bine ce impune riscul vopsirii cu henna si ca nu se poate remedia prea curand si asta numai a declansat urmatoarele. Nu, problema era intradevar de reactia apropiata unui atac de panica, nu criza de isterie si nu moft; a fost una cu pierderea rationamentului, echilibrului, senzatia de sufocare, voma, eram balta de apa, asa ca stiu care-i diferenta dintre isterie si ceva prin care n-am mai trecut pana acuma decat de doua ori in viata. Stiu ca pt voi nu e o problema ceea ce am patit, pentru ca nu stiu exact ce catalogati voi atac de panica, insa la mine erau multe chestii colaterale care au inmutlit efectul negativ. Asa ca, chiar nu era un post de a-mi plange de mila sau scris la topicul gresit, ci am scris cu o frica imensa de ceea ce mi s-a intamplat in termeni de reactie.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 09:06 AM |
|