![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
salut!
cine are, cum se manifesta... mi-ar fi de mare folos experienta voastra :) cred ca eu sufar de un 'inceput' de asa ceva (inca reusesc sa le controlez)- ma trezesc noaptea din somn cu o frica imensa - nici eu nu stiu de la ce; inima imi bate sa imi sparga pieptul ... imi dau seama ca e o aiureala si ca nu am de ce sa fiu speriata si ma calmez (inca). cine mai are atacuri si ce se poate face impotriva lor? |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok, ti-am mutat postul aici.
E posibil sa fi avut un atac de panica, dar eu zic ca nu e cazul sa te alarmezi prea tare. Daca ii dai prea multa importanta risti sa te confrunti cu problema asta din nou. Crede-ma ca stiu ce vorbesc. Atacurile de panica din categoria "grave" sunt acelea care se manifesta fara nici un motiv evident : mergi pe strada si te apuca, te trezesti din somn si te apuca, etc. LA tine a fost strans legat de un soc : distrugerea parului. Sansele sunt f mici ca tu sa iti mai distrugi parul inca o data, deci si sansele sa se repete atacul de panica sunt destul de mici. Eu cunoscandu-te stiu bine cat pret pui pe imagine si de aia te cred ca a fost o mica tragedie ce ai patit. Dar cum spuneam, nu e cazul sa te alarmezi si sa despici firul in patru. Poate o sa mai faci vreun atac de panica...poate ca nu. Incearca sa te detasezi putin de problema si sa o privesti obiectiv. Sweet...eu nu ziceam ca atacurile de panica s-au intaplat pe munte. Ziceam ca vorbind cu oamenii mi-au povestit ca au experimentat chestiile astea. Motivele si situatiile difereau la fiecare, dar totusi e o chestie destul de comuna, asta incercam sa subliniez. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 11:53 PM |
|