Jan 3 2008, 05:53 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Cand iubirea ti-e furata miseleste
(IMG:http://elady.ro/photos/articole/artcindiubireatiefuratamiseleste_400.jpg) Cand iubirea ti-e furata miseleste Relatii... Relatiile sunt niste bibelouri de cristal: atat de frumoase, atat de trainice in aparenta si atat de fragile in contact cu ciocanul nesimtitor al intrusilor. In orice relatie va exista la un moment dat un intrus. Sau o intrusa. Unele relatii rezista, altele nu. Nu de multe ori mi-a fost dat sa aud de cupluri "cu vechime" care au ajuns in pragul despartirii sau chiar s-au despartit de-a binelea din cauza unei intruse patrunsa miseleste intre cei doi. Ce e mai grav e ca de cele mai multe ori... tot articolul |
|
|
|
![]() |
| fortelady |
Jan 3 2008, 05:59 PM
|
|
Musafir |
"Daca te afli in postura celei care afla ca iubitul , pretiosul si neasemuitul partener te vinde ieftin pentru o oarecare, nu te chinui"
ba io tare am avut chef (desi nu era indragosteala cu nabadai si nici de ani de zile) sa-i iau pe AMANADOI la chinuit cu o tigaie peste ochi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) da' am ajuns la concluzia... ca se merita unu' pe altul. si cine a facut-o odata, o va face si a doua oara (valabil pentru amandoi). asa ca... doamne ajuta, bine c-am scapat de dobitoc! |
|
|
|
Maàt Cand iubirea ti-e furata miseleste Jan 3 2008, 05:53 PM
Maàt Amin!
I`ve been there. Subscriu! Dar... Jan 3 2008, 06:01 PM
misssn7 Am o prietena a patit-o cu una dintre cele mai bun... Jan 3 2008, 06:21 PM
Maàt avut una bucata "pretena" ; patit asa; i... Jan 3 2008, 06:25 PM
misssn7
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 5th November 2025 - 07:52 PM |
|
|