![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
salut!
cine are, cum se manifesta... mi-ar fi de mare folos experienta voastra :) cred ca eu sufar de un 'inceput' de asa ceva (inca reusesc sa le controlez)- ma trezesc noaptea din somn cu o frica imensa - nici eu nu stiu de la ce; inima imi bate sa imi sparga pieptul ... imi dau seama ca e o aiureala si ca nu am de ce sa fiu speriata si ma calmez (inca). cine mai are atacuri si ce se poate face impotriva lor? |
|
|
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
sunt putini cei care recunosc ca au atacuri de panica. nush de ce, ca mie nu mi se pare asa o super chestie sa recunosc ca le am. in fine... pana acum cativa ani nu erau considerate o boala. nu se cunosc cauzele si nici remedii nu prea au.
eu sunt un caz fericit sweet, macar le consitentizez si controlez, nu ma sperii si mai rau de faptul ca mi se intampla ceva. |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu cred ca mai degraba a fost un atac de disperare decat de panica
eu am patit sa ies portocalie doar la radacina( idioata a tinut prea mult voseaua) am fost disperata dar la mine macar ma consolea faptul ca va prinde vopseaua nu am folosit henna, eu in locul tau mi as lua un nuantator sau vopsea nu as sta asa, macar sa incerci sa vezi ce iasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu nu prea cred sa fi fost henna pt ca altfel nu s ar fi decolorat parul (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 05:27 AM |
|