![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 178 Joined: 13-July 06 From: Pitesti Member No.: 421 ![]() |
Nu stiu ce se intampla cu calculatorul meu, dar de la un timp, cand intru in jocuri , sims 2 sau altele nu conteaza care, dupa ce joc vreo 10 minute se stinge. in cazul in care nu se stinge in joc, se stinge dupa ce ies . dar nu se restarteaza, pur si simplu nu mai merge si ramane asa blocat "gandind"... cu punctuletul ala rosu de la unitate aprins. si trebuie sa stind priza si sa astept vreo 3 minute pana isi revine. stie cineva ce are si cum as putea sa-l rezolv?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Modul de a scrie. O vizita la regulamentul forumului, te rog.
Cred ca problema ta e de la sursa sau configuratia ta nu e de-ajuns pentru ce ai pe el. Cauzele pot fi multiple. Oricum sint fete mult mai pricepute ca mine aici, cind o sa iti vada postul in mod sigur vei primi un raspuns mai bun decit al meu. |
|
|
sylver |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
ai vazut k pana la urma ai inteles modul meu de a scrie?
(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) as citi regulamentul,dar nu'l gasesc p nicaieri,pt k,precum majoritatea userilor,nu l-am citit inainte de a ma inregistra.scria cumva k nu putem folosi prescurtari?? (IMG:style_emoticons/default/judge.gif) This post has been edited by Maàt: Jan 8 2008, 05:36 PM
Reason for edit: No, quote inutile pls!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 10:08 PM |
|