![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cand iubirea ti-e furata miseleste
(IMG:http://elady.ro/photos/articole/artcindiubireatiefuratamiseleste_400.jpg) Cand iubirea ti-e furata miseleste Relatii... Relatiile sunt niste bibelouri de cristal: atat de frumoase, atat de trainice in aparenta si atat de fragile in contact cu ciocanul nesimtitor al intrusilor. In orice relatie va exista la un moment dat un intrus. Sau o intrusa. Unele relatii rezista, altele nu. Nu de multe ori mi-a fost dat sa aud de cupluri "cu vechime" care au ajuns in pragul despartirii sau chiar s-au despartit de-a binelea din cauza unei intruse patrunsa miseleste intre cei doi. Ce e mai grav e ca de cele mai multe ori... tot articolul |
|
|
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
actuala' lu fostu' meu desi nu ne-am mai intersectat DELOC (dar deloc!) am auzit ca sare in sus de 2 m cand se mai pomeneste in vreun context oarecare numele meu sau simpla mea prezenta in trecutul lu' barba'su. si chiar nu inteleg de ce...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 05:47 PM |
|