![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cand iubirea ti-e furata miseleste
(IMG:http://elady.ro/photos/articole/artcindiubireatiefuratamiseleste_400.jpg) Cand iubirea ti-e furata miseleste Relatii... Relatiile sunt niste bibelouri de cristal: atat de frumoase, atat de trainice in aparenta si atat de fragile in contact cu ciocanul nesimtitor al intrusilor. In orice relatie va exista la un moment dat un intrus. Sau o intrusa. Unele relatii rezista, altele nu. Nu de multe ori mi-a fost dat sa aud de cupluri "cu vechime" care au ajuns in pragul despartirii sau chiar s-au despartit de-a binelea din cauza unei intruse patrunsa miseleste intre cei doi. Ce e mai grav e ca de cele mai multe ori... tot articolul |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Titlul e foarte potrivit, e titlul articolului -care se refera strict la femeile care ramin singure datorita unui asemenea eveniment, daca citesti articolul din site o sa vezi ca am dreptate. Nu e "de ce inseala barbatii" (exista din noiembrie un articol pe tema asta in site). Faptul ca discutia topicului s-a dus pe alta panta, e altceva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mie cel mai mult din el imi place finalul: La un moment dat, sub povara unei tranzactii in care tu ai dat la troc suflet, timp, trup si sentimente dar ai primit in schimb lipsa de sinceritate, minciuna, tradare... in acel moment orice dragoste moare in chinuri. Fie-i tarana usoara! Ai castigat, o data cu moartea ei, tot ce e mai frumos pe lume: libertatea ta si respectul de sine. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 05:49 PM |
|