IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Spectrele fostelor iubiri
Diana.
post Jan 4 2008, 03:10 AM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:http://elady.ro/photos/articole/artspectrelefosteloriubiri.jpg)
Spectrele fostelor iubiri

Ne urmaresc o viata intreaga sau doar o scurta perioada de timp.
Un parfum, o adiere, silueta unui oarecare care aduce cu cea a fostului. Spectrele fostelor iubiri rasar amenintatoare dintr-o fotografie, dintr-o felicitare veche, dintr-o jucarie... citeste tot articolul.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
scumpic
post Jan 4 2008, 03:36 PM
Post #2

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 2,663

"Pierdute si bantuite de spectrul fostelor iubiri, uitam sa privim in viitor."

Da asta e marea greseala.Trebuie sa ne alocam o perioada de suferinta, in care sa plingem, sa ne intrebam ce s-a intimplat, sa analizam, dar perioada asta trebuie sa nu fie prea lunga.
E bine sa iesim cu prietenii, sa socializam, sa facem cumparaturi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , nu sa stam singure in casa asteptind sa sune telefonul.Oricum nu suna si chiar daca suna, e mult mai bine daca suna de mai multe ori (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pina sa raspundem.Sa se intrebe "oare ce ocupatie are, unde umbla", nu avem de pierdut ci doar de cistigat daca iesim si ne gasim ocupatii.Pina la urma timpul trece si intr-o zi, fara sa iti dai seama constati ca ai uitat si incepi sa te indrepti din nou spre viata.Bineinteles ca fiecare iubire ramine acolo in amintire, dar nu trebuie sa ne tina pe loc, viata merge mai departe.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Maàt   Spectrele fostelor iubiri   Jan 4 2008, 03:10 AM
scumpic   "Pierdute si bantuite de spectrul fostelor iu...   Jan 4 2008, 03:36 PM
Szimcsi   E usor de spus: citeste o carte, iesi din casa, me...   Jan 4 2008, 05:05 PM
sweet_girl  

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 09:30 AM