IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Spectrele fostelor iubiri
Diana.
post Jan 4 2008, 03:10 AM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:http://elady.ro/photos/articole/artspectrelefosteloriubiri.jpg)
Spectrele fostelor iubiri

Ne urmaresc o viata intreaga sau doar o scurta perioada de timp.
Un parfum, o adiere, silueta unui oarecare care aduce cu cea a fostului. Spectrele fostelor iubiri rasar amenintatoare dintr-o fotografie, dintr-o felicitare veche, dintr-o jucarie... citeste tot articolul.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Szimcsi
post Jan 4 2008, 05:05 PM
Post #2

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

E usor de spus: citeste o carte, iesi din casa, mergi la shopping, etc, etc, etc.....

Pentru o inima ranita astea nu au nici un efect, dimpotriva, i se pare ca lumea nu mai are sens si ca in acest moment, ar putea la fel de bine sa moara si fizic, de vreme ce sentimental a fost ucisa miseleste. Vrea numai sa stea sub plapuma, sa se ingroape, sa nu mai vada lumina zilei si sa nu mai stie ca lumea merge in continuare la fel de bine mersi ca si inainte.

Desi e un cliseu, doar timpul cicatrizeaza ranile. Si intr-o zi, desi amintirea lui o va durea in continuare, va avea totusi puterea sa priveasca si in jur, nu numai in jos. Si va constata ca s-au schimbat multe de cand ea s-a ingropat in deznadejde. Inclusiv ea... Durerea nu dispare niciodata, insa in timp, invatam sa traim cu ea.

Eu am si o vorba pentru asta: "Mi-e rau de atata timp, incat am senzatia ca mi-e bine"
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Maàt   Spectrele fostelor iubiri   Jan 4 2008, 03:10 AM
scumpic   "Pierdute si bantuite de spectrul fostelor iu...   Jan 4 2008, 03:36 PM
Szimcsi   E usor de spus: citeste o carte, iesi din casa, me...   Jan 4 2008, 05:05 PM
sweet_girl  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 05:33 AM