![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buuun... am bagat de seama ca nu avem topic despre hobbiuri. Care sint indeletnicirile voastre preferate?
Mie imi place sa scriu si, mai nou, mi-am mai descoperit o pasiune: imi place sa fac fotografii. |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Forte si roxi, ca sa ajuti un orfelinat nu trebuie neaparat sa faci ceva acolo. Noi suntem aici o trupa care organizeaza de doua ori pe an un bazar cu imbracaminte de dama, din vanzari se pastreaza 20% pe care-i donam nu unui orfelinat, ci unei institutii care se ocupa de timpul liber al copiilor intre 10 si 16 ani si chiar ca nu are fonduri mari. Din banii astia au cumparat pana acum mobiliar nou. E numai de doua ori pe an, da-i munca si organizare multa, sala trebuie rezervata din timp, dat anunturi la ziare, impartit flyere peste tot, de aranjat sala, apoi in cele doua zile de luat si inspectat in mare marfa, de vandut, de facut socoteala, de strans ce nu s-a vandut, de dat banii pe ce s-a vandut si lucrurile nevandute, de strans oglinzile cuierele si tot ce s-a mai adus in sala, de facut curat, de scris iar la ziar rezultatele.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 04:00 PM |
|