![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum alcatuiti voi meniurile?
Mie mi-a trebuit foaaaarte, foarte mult timp pana m-am dumirit cam cum se face si inca sunt in faza de invatat. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Texturile sa fie diferite de la un fel la altul, un fel greu, urmatorul usor si tot asa, ingredientele sa nu se repete si mai stiu eu ce. Voi cum faceti? Va ghidati dupa anumite principii (care?) sau sunteti de parere ca ce va place vine pe masa si gata? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
draga mea e buna intrebarea asta insa drept sa spun incerc doar sa nu fac 2 feluri grele una dupa alta.
in ultma vreme imi alcatuiesc meniul in ultima secunda si plec la alimentara c-o am la 2 pasi. Insa incerc si noutati si din cele care stiu ca ne plac deja. insa cum spuneam, nu amandoua felurile 'grele' am niste amici in Las Vegas si ma tot "ameninta" ca o sa mergem la un restaurant frantuzesc cu 9 course menu. La sfr esti satul si papilele gustative in extaz. Portiile-s mici, fel de fel de combinatii, ce mai, un festin |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 06:37 PM |
|