IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Ingrijire pentru par gras, solutii si tratamente
caitriona
post Dec 5 2007, 03:10 PM
Post #1

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,761

am tot cautat despre par gras dar nu am vazut sa fi luat in discutie problema asta.scuze daca a deschis acest topic in prezenta altuia.
mai sufera si altcineva de aceeasi problema ca si mine?
stiti vreun remediu? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

va pup si astept sa dezbatem tema,sau spuneti-i si mie dc ati mai discutat si unde sa caut
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Cindy
post Dec 30 2007, 04:55 PM
Post #2

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Caitriona, nu cred ca ar ajuta solutia de permanent, eu am auzit pana acum numai efectele negative. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Incearca si alte produse profesionale decat cele pe care le folosesti curent. In timp oricum nu mai dau aceleasi rezultate obtinute initial, pt ca se obisnuieste parul cu ele. Poti sa incerci si cu lamaie, cum spuneau fetele, exista si uleiuri pt par gras (desi suna putin paradoxal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), mergand tot pe naturale.
Cu perseverenta, sigur o sa obtii rezultate bune. Si eu aveam inainte parul cu tendinte de ingrasare, fara volum, iar acum am trecut in partea cealalta: destul de uscat si cu mult volum, chiar daca folosesc produse foarte hidratante.

+Quote Post
Girlish
post Jan 5 2008, 07:26 PM
Post #3

Dependent

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 231

Eu folosesc Alpecin.

+Quote Post

Posts in this topic
caitriona   Ingrijire pentru par gras   Dec 5 2007, 03:10 PM
Maàt   - evita spalatul excesiv de des; cu cit il speli m...   Dec 5 2007, 03:32 PM
Pastelata   Balsamurile nu ingrasa daca sunt folosite cum treb...   Dec 5 2007, 05:25 PM
Maàt   Draga mea, toate balsamurile contin extracte din u...   Dec 5 2007, 05:44 PM
caitriona   multumesc fetelor pt sfaturi. din pacate nu pot sa...   Dec 5 2007, 06:23 PM
Maàt   Dec 7 2007, 05:58 PM
sweet_girl   Caitriona, nu cred ca ar ajuta solutia de permanen...   Dec 30 2007, 04:55 PM
Girlish   Eu folosesc Alpecin.   Jan 5 2008, 07:26 PM
alynna15  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 08:06 AM