IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Spectrele fostelor iubiri
Diana.
post Jan 4 2008, 03:10 AM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:http://elady.ro/photos/articole/artspectrelefosteloriubiri.jpg)
Spectrele fostelor iubiri

Ne urmaresc o viata intreaga sau doar o scurta perioada de timp.
Un parfum, o adiere, silueta unui oarecare care aduce cu cea a fostului. Spectrele fostelor iubiri rasar amenintatoare dintr-o fotografie, dintr-o felicitare veche, dintr-o jucarie... citeste tot articolul.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
kalua
post Jan 5 2008, 07:39 PM
Post #2

Musafir

Eu una ma duc si la o cafea singura, mai ce-mi place sa savurez aroma, sa ma uit la lume, eventual sa trag cu urechea la discutiile de la masa vecina, daca am timp mai mult la dispozitie imi iau si-o carte dupa mine.
La shopping tot singura imi place. Am o prietena si pe Mr. kalua cu care ma mai duc, dar fiecare isi vede de treaba lui si ne intalnim iar de obicei cand mergem sa platim sau facem un intermezzo sa bem o cafea sau sa mancam ceva (asta la o session de multe ore).
Nici eu n-am plans pe nimeni, mai degraba imi sticlesc ochii cand ma gandesc ca ma ofer pe piata, ca single se umbla mai mult, se cunoaste mai multa lume, te mai intalnesti cu unul de cateva ori pana-ti dai seama ca-i nu-i nimic de capul lui, apoi cu altul, in orice caz viata-i mult mai palpitanta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Maàt   Spectrele fostelor iubiri   Jan 4 2008, 03:10 AM
scumpic   "Pierdute si bantuite de spectrul fostelor iu...   Jan 4 2008, 03:36 PM
Szimcsi   E usor de spus: citeste o carte, iesi din casa, me...   Jan 4 2008, 05:05 PM
sweet_girl  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 12:25 PM