![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:http://elady.ro/photos/articole/artspectrelefosteloriubiri.jpg)
Spectrele fostelor iubiri Ne urmaresc o viata intreaga sau doar o scurta perioada de timp. Un parfum, o adiere, silueta unui oarecare care aduce cu cea a fostului. Spectrele fostelor iubiri rasar amenintatoare dintr-o fotografie, dintr-o felicitare veche, dintr-o jucarie... citeste tot articolul. |
|
|
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
sorry de offtopic - doctore promit ca cumpar un vibrator cu mustati special pentru tine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) daca vrei senzatii mai tari de raschetat, viu cu peria de curatzat masina
redevenind serioase- nici eu nu am probleme sa ma duc singura la shopping. mai ales ca pasiunea mea de dat cu cardu' prin POS-uri e celebra... cre' ca as innebuni pe unu' care sa stea dupa mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) - in general nu am probleme sa fac chestii singura (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cred ca pic de fapt in extrema cealalta, am fobie de oameni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th July 2025 - 06:00 PM |
|