![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Nu credeam ca se va ajunge la asta,dar de ieri am intrat(nu ca asta imi era intentia)in grupul celor care sunt batuti in cadrul "intim"al familiei
am citit toate incurajarile voastre pentru doamna care a avut un astfel de topic dar situatia mea e un pic mai complicata.Am o fetita de trei ani care isi adora tatal,stau in chirie(mare in comparatie cu venitul meu lunar)si vine iarna(cu facturile aferente) suntem impreuna de 12 ani si casatoriti de 6 ani,iar viata noastra conjugala nu a fost mereu roz .Au fost certuri,au fost amenintari cu despartirea dar niciodata bataie.Asta pana aseara. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) In capul si in inima mea este un amalgam de sentimente care toate se bat pentru primul loc.Furie,teama,rusine,neputinta...... Imi vine sa mor!!!!!!!! Sunt pierduta!Nu stiu incotro sa o iau! Nu vreau sa mai stau cu el nici macar o secunda! Nu vreau nici macar sa il mai vad vreodata! Si apoi imi vine in minte copilul meu drag care plange "tata,tata!" Ajutor! macar voi ...... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Dmc, esti medic?
Ok: o sa iti spun ceva- stiu ca sint catalogata o persoana "a naibii", insa niciodata nu sint nedreapta: - daca femeia de care vorbesti a crescut intr-un mediu in care vointa barbatului e lege; - daca femeia de care vcrbesti a crescut intr-un mediu/familie in care ce e rau trebuie incadrat in categoria "rufele murdare se spala in famulie; .. atunci vei avea slabe sanse sa o trezesti la realitate: faptul ca e bolnava si nu are posibilitatea materiala de a se rupe de el nu imi e necunoscut; am cazuri EXTREM DE APORPIATE in familie; el nu se va "linisti" pe deplin nici la batrinete: si atunci va injura, si atunci va fi tentat sa ridice pumnul; Stai pe pace, posibilitate de a ne influenta postarile e minima, la noi pe elady.ro prostii si persoanele fara coloana vertebrala, influentabile, timpe si dubioase sint eliminate de catre celelalte membre sau se auto-exclud- pur si simplu nu fac fata si dispar; se intorc de unde au venit. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 5-January 08 Member No.: 2,946 ![]() |
Nu sunt medic. Femeia aceasta nu a crescut intr-un mediu violent, dominat de vointa barbatului. Dimpotriva cam "gaina" canta. Cu "rufele murdare" e posibil sa fi fost asa, dar multi merg pe ideea aceasta, cred eu. Si daca asa stau lucrurile cu influentabilitatea aici pe elady.ro atunci imi expun si eu ideile.
Cred ca toti avem un "calcai a lui Ahile". Imi este teama ca se va ajunge la crima. Tot o ameninta ca o omoara, o strange tot mai des de gat, nu se mai rezuma doar la lovituri (din cauza aceasta am decis sa intru sa povestesc). M-am gandit la un fel de santaj. El crede ca detine controlul. Sa il lase sa creada in continuare asta. Copii sa se comporte normal, sa nu ii mai reproseze nimic (pentru ca i-au reprosat, l-au rugat si tot nimic). Ca si cum totul e asa cum vrea el. As vrea sa o conving sa foloseasca mijloace de inregistrare video/audio, pentru ca in cazul in care face ceva sa avem dovezi.Mereu ii zice ca se interneaza la nebuni si scapa. Asa avem dovezi, iar dupa ce dispune de acestea sa i-le arate, si daca nu se linisteste, sa mearga cu ele la militie. Poate nu va mai scapa cu amenda. Insa nu stiu daca e legal sa faca asa ceva. Cred ca trebuie sa merg pe la militie. Si ca o ironie, acu el e cel care zice ca daca mai tipa sau ridica vocea, anunta miliitia si se da drept victima. Profita la maxim de frica impusa. Alta idee e sa mearga asa cum zicea si Fanny la un centru specializat. Chiar daca i se controleaza timpul, ea mai merge la biserica (aici o mai scapa), si in acest timp ar putea sa mearga sa vorbeasca cu cineva. Astfel poate nu va fi nici descoperita, pentru ca atunci vor aparea contra-masurile. Sau ultima, divort, impart banii (cam 300 miloane/pers) si daca nu vrea sa "necajeasca pe nimeni" se duce la azil. E o solutie extrema, dar decat asa. Nu stiu cat sunt de bune aceste idei, asa ca astept si alte sugestii/pareri. Parca tot m-am mai linistit si incepe sa se intrevada o luminita de speranta, macar pe ziua de azi. Scuze daca nu sunt prea coerent in idei, dar am cam obosit. Va multumesc inca o data pentru raspunsuri. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 11:21 AM |
|