![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
mie-mi spuneti, viata noastra domestica se invarte in jurul matului turtit! daca n-ar avea coltisorii aia si gherutele super ascutite nu ne-am mai dezlipi de el.
Oricum frumusetea lui se datoreaza genelor bune. Cu parinti ca ai lui nu se putea sa iasa altfel. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 172 Joined: 21-October 07 From: Alba Iulia Member No.: 2,462 ![]() |
Buna, happy cat...
Am o intrebare ptr tine, daca crezi ca ma poti ajuta... Te intreb pe tine ptr ca am vazut ca esti on line. Ce crezi ca ar putea avea pisica mea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ptr ca are o respiratie tare aiurea si zgomotoasa, am fost cu ea la medic, i-am spus ca are destul de des niste accese ca de tuse, iar medicul a spus ca poate are cocoloase de par in stomac (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sa fie doar asta? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Mi-a dat o pastila si ceva mancare mai speciala care ( spunea medicul ) o sa o ajute sa scape de aceasta problema, insa pisica mea face la fel dupa o saptamana si un pic de tratament. Poate ma poate ajuta cineva... Multumesc... (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
in cel mai rau caz are gripa felina.
care e o chestie nasoala. e vaccinata? next: a ascultat-o cineva la plamani? ar putea fi o raceala de acolo alta posibila cauza- zicea si altcineva mai sus- stafilococ sau bacterie in gat, sau in general raceala...astea trec in general cu antibiotic da' trebuie exudat. care e destul de scump, se face la FMV in Bucuresti. foarte important: ARE FEBRA? EDIT: pisicile intens parazitate au uneori accese de tuse "din stomac". cand a fost facuta ultima deparazitare interna si cu ce? doctoru' are el cocoloase de par, da' in creier, daca nu te-a intrebat toate astea.... |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 172 Joined: 21-October 07 From: Alba Iulia Member No.: 2,462 ![]() |
Multumesc mult pentru raspunsuri... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si acum sa raspund: - da, are deparazitarea facuta la zi, in 2 dec 2007 si i-a dat CESTAL CAT, i-am facut si vaccin NOBIVAC TRICAT, iar marti trebuie as o duc ptr un vaccin care se face anual, am inteles... Daca astea trebuiau sau erau altele mai bune, nu stiu...m-am bazat pe faptul ca am dus-o la medic.. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Si acolo m-a intrebat daca mananca, iar cand i-am spus ca mananca, a zis ca nu are nimic in afara de cocoloasele acelea de par. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Iar pisica mea nu e bine deloc, desi e jucausa si mananca, dar respira tare zgomotos. M-ati intrebat daca are febra.... dar cum imi dau seama daca are febra sau nu? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Trebuie sa arate cumva nasucul? Eu sunt din Alba Iulia, daca stiti careva un medic bun de aici, va multumesc de pe acum... Sincera sa fiu, m-as mira sa gasesc pe undeva pe aici sa ii pot face o radiografie... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pentru orice alt sfat viitor, va multumesc pe de acum. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu sunt din Deva daca te ajuta cu ceva este un medic bun aici eu am fost la el cu perusul meu cand si a rupt piciorul si am fost multumita
mai cunosc pe cineva care la fel a fost cu catelul cand a facut colica biliara sau ceva de genu si l a salvat se numeste dr Nedelcu nr de tel nu am (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) dar eu zic sa mergi la el, doar o ora e diferenta intre Alba si Deva daca te intereseaza o sa fac rost de nr de tel |
|
|
![]()
|
|
eu sunt din Deva daca te ajuta cu ceva este un medic bun aici eu am fost la el cu perusul meu cand si a rupt piciorul si am fost multumita mai cunosc pe cineva care la fel a fost cu catelul cand a facut colica biliara sau ceva de genu si l a salvat se numeste dr Nedelcu nr de tel nu am (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) dar eu zic sa mergi la el, doar o ora e diferenta intre Alba si Deva daca te intereseaza o sa fac rost de nr de tel Divi, multumesc , poate reusesti sa faci rost de un nr de telefon. Intr-adevar, nu e o problema distanta asta. O sa iau o insotitoare ptr Matzi (asa o cheama (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ). Acum o sa ii iau temperatura, dupa cum mi-ati spus. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Sper sa aiba rabdare... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si incerc sa gasesc cat ar fi o temperatura normala la pisici. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
o sa l fac rost peste o ora merg la real si o sa trec si pe la cabinet si iti spun si programul sa stii cand sa vii, mai este iar un cabinet mi am adus aminte si acolo am fost cu coco al meu dar mai demult cand s a lovit la aripa e un tip mai tanar foarte de treaba si destept
iit fac rost de mai multe nr sa vb cu ei si sa ti faci o parere, eu asa fac cand sunt in dilema (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 05:57 PM |
|