IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Respiratie grea si zgomotoasa la pisica mea, si accese de tuse
Fanny
post Jan 3 2008, 09:30 PM
Post #1

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

mie-mi spuneti, viata noastra domestica se invarte in jurul matului turtit! daca n-ar avea coltisorii aia si gherutele super ascutite nu ne-am mai dezlipi de el.
Oricum frumusetea lui se datoreaza genelor bune. Cu parinti ca ai lui nu se putea sa iasa altfel. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
arinela
post Jan 5 2008, 04:51 PM
Post #2

Dependent

Group: Tratabil
From: Alba Iulia
Member No.: 2,462

Buna, happy cat...
Am o intrebare ptr tine, daca crezi ca ma poti ajuta... Te intreb pe tine ptr ca am vazut ca esti on line.
Ce crezi ca ar putea avea pisica mea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ptr ca are o respiratie tare aiurea si zgomotoasa, am fost cu ea la medic, i-am spus ca are destul de des niste accese ca de tuse, iar medicul a spus ca poate are cocoloase de par in stomac (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Sa fie doar asta? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Mi-a dat o pastila si ceva mancare mai speciala care ( spunea medicul ) o sa o ajute sa scape de aceasta problema, insa pisica mea face la fel dupa o saptamana si un pic de tratament.
Poate ma poate ajuta cineva...
Multumesc... (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
kalua
post Jan 6 2008, 01:02 PM
Post #3

Musafir

arinela, te rog sa folosesti butonul "raspunde" (cel mai de jos), nu "raspuns" cand scrii un post nou.
Multumesc si multa sanatate lui Matzi!

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 4th September 2025 - 08:08 PM