![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Urmatorul cadou o sa-l fac unei bune prietene (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , la sfarsitul lunii. Am luat deja o camasa de noapte din bumbac alb, cu maneci lungi si cu dantela din bumbac sus, frumoasa tare. Asta pentru ca ea poarta numai camasi de noapte, pijama deloc.
Ieri am auzit-o ca vrea sa-si ia neaparat iar parfumul rosu de la D&G, deci adaug si parfumelul. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
La vin m-am gandit si eu. Sa-i iau ceva de colectie... O sa vad ce gasessc.
Ceas nu poarta pe motiv ca lui nu-i trebuie asa ceva daca are telefon. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Eu personal mi-as lua nenumarate ceasuri asortate la orice tinuta si la bijuteriile pe care deja le am. Ma gandeam la un fular dragut, set cu manusi. Dar nu stiu de unde sa le procur. Brochete si chestii de genul mi se par prea clasice si oricum le pierde. Ii mai plac jucarioarele. O sa radeti dar e fan Tazz. Are unul mic de agatat si o pernuta pufoasa cu acest personaj. Dar parca mi se par prea copilaroase jucariile... Cine stie de cand le-o avea si de la cine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Desi o jucarie HUDGE ar fi ceva... M-am mai gandit la o pijama dar a primit de la parinti de Craciun una pufoasa... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Any ideas? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 09:57 AM |
|