![]() |
![]() |
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor,de ieri imi e div ce in ce mai rau.Nu stiu ce se intampla in zona...X... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Ma ustura groaznic,am senzatia de a urina ft des,contactul sexual e dureros.Se poate sa fie o raceala localizata acolo?Pt k am facut multe imprudentze lately(de a umbla desculta,de a m,erge la bazin cand apa era ft rece...) Va rog,dati-mi un sfat,k nu mai pooot! va pup si va multumesc anticipat! A,si am uitat s amentzionez si o durere surda jos,cam pe acolo pe unde doare cand am ciclu... |
|
|
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pink, mie mi-a recomandat d-na doctor sa beau si ceai de matase de porumb cu cozi de cirese. E f bun pentru infectiile urinare.
Off topic, Altheea, ia sa incerc si eu doza asta de soc in zilele cu pricina. Am niste dureri de ma urc pe pereti si pana acum luam 2 aulin in prima zi, dar isi face mai greu efectul si nu-mi dispare durerea. Chestia cu ceva cald pe burta ajuta pe moment, dar am auzit doctorii ca recomanda sa se puna gheata si nu ceva cald. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Pink, mie mi-a recomandat d-na doctor sa beau si ceai de matase de porumb cu cozi de cirese. E f bun pentru infectiile urinare. Off topic, Altheea, ia sa incerc si eu doza asta de soc in zilele cu pricina. Am niste dureri de ma urc pe pereti si pana acum luam 2 aulin in prima zi, dar isi face mai greu efectul si nu-mi dispare durerea. Chestia cu ceva cald pe burta ajuta pe moment, dar am auzit doctorii ca recomanda sa se puna gheata si nu ceva cald. daca tereferi laneoxazol pentru cistita incearca,mie imi functioneaza f bine,important e sa continui cu 2 la 6 ore pt vreo 2-3 zile altfel revin problemele. ce sa zic,il folosesc de vreo 20 de ani si nu da gres |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 11:35 PM |
|