![]() |
![]() |
ciucinica |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
ce se intampla chiar daca exista dragoste, iubire reciproca, mangaieri si alinturi...dar din cauza oboselii , a problemelor sotii nu mai fac dragoste ca la inceput? cu trecerea anilor eu asta am observat...si fara ca unul din noi sa insele....strict relatia a doi oameni care fac dragoste sa zic o data pe saptamana....mentionez - fff multa oboseala si stres
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
O prietena mi-a zis odata ca sexul va devenii mult mai interesant si mai placut cand ne vom apropia de 30 ani.
Nu am crezut ,dar chiar asa a fost in cazul meu. Pana de curand(1 an si jumatate)faceam sex numai ca asa "trebuia".Orgasm nu aveam(nici nu stiam cum e)si nu imi facea nici o placere. Acum insa,el este mai atent la reactiile mele,preludiu exista (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) cat despre orgasm....nu va povestesc (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Problema in cazul meu a fost ca amandoi ne concentram sa simta EL placerea iar la mine nici nu ne gandeam.Acum insa este asa cum trebuie |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 7-January 08 Member No.: 2,956 ![]() |
[quote name='teocris7' date='Jan 5 2008, 04:39 PM' post='136194']
O prietena mi-a zis odata ca sexul va devenii mult mai interesant si mai placut cand ne vom apropia de 30 ani. Nu am crezut ,dar chiar asa a fost in cazul meu. Pana de curand(1 an si jumatate)faceam sex numai ca asa "trebuia".Orgasm nu aveam(nici nu stiam cum e)si nu imi facea nici o placere. Acum insa,el este mai atent la reactiile mele,preludiu exista (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) cat despre orgasm....nu va povestesc (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Problema in cazul meu a fost ca amandoi ne concentram sa simta EL placerea iar la mine nici nu ne gandeam.Acum insa este asa cum trebuie buna ma bucur sa aud ca asta se poate intampla eu am 26 ani dar mi-a cam disparut pofta de dragoste si sex (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) iar cand sotul vrea asta raspund ca mie rau sau sunt obosita sau ma doare cate ceva nu imi dau seama de ce sper sa imi revin din pasa asta proasta care dureaza de vreo 5 luni fac dragoste de nevoie nu de placere va pup |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 08:11 AM |
|