![]() |
![]() |
ciucinica |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
ce se intampla chiar daca exista dragoste, iubire reciproca, mangaieri si alinturi...dar din cauza oboselii , a problemelor sotii nu mai fac dragoste ca la inceput? cu trecerea anilor eu asta am observat...si fara ca unul din noi sa insele....strict relatia a doi oameni care fac dragoste sa zic o data pe saptamana....mentionez - fff multa oboseala si stres
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
BUNA fetelor! sunt noua aici la voi dar as vrea cateva explicatii. sunt casatorita de 6 ani am o fetita pe care o iubesc enorm si pe sotul meu la fel dar ceva imi pune sufletul la indoiala. a disparut acea dragoste care era la inceput nu stiu ce sa intamplat nu mai vb la fel unul cu celalalt sa nu mai zic de momentele tandre pe care le aveam inainte acum mai nou din lipsa dragostei dintre noi. ma gandesc la un fost prieten si ma gandesc cum ar fi sa fiu cu el. oare ce sa intamplat? va rog sfatuiti-ma .nu mai stiu ce sa fac ajutati-ma (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) nu mai zic ca mie rusine de ceea ce gandesc. Asta ca sa se inteleaga toata povestea fetei triste Cand ai nascut fetita? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 08:08 AM |
|