![]() |
![]() |
ciucinica |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
ce se intampla chiar daca exista dragoste, iubire reciproca, mangaieri si alinturi...dar din cauza oboselii , a problemelor sotii nu mai fac dragoste ca la inceput? cu trecerea anilor eu asta am observat...si fara ca unul din noi sa insele....strict relatia a doi oameni care fac dragoste sa zic o data pe saptamana....mentionez - fff multa oboseala si stres
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Fetita voastra e mititica, iar grija pentru ea predomina. Probabil si discutiile din casa, tot in jurul ei se invart. Cred ca ar fi bine sa va ganditi fiecare la cum v-a transformat experienta de parinte, ce asteptari aveti unul de la celalalt si sa comunicati mai mult.
Din cand in cand, incercati sa va luati timp liber de la indatoririle parintesti, pentru a face impreuna lucruri care va plac. Inca ceva! Cred ca te gandesti la un alt barbat pentru ca ai impresia ca problemele curente dispar atunci cand visezi cu ochii deschisi. Totusi, e doar o iluzie. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 08:36 AM |
|