![]() |
![]() |
ciucinica |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
ce se intampla chiar daca exista dragoste, iubire reciproca, mangaieri si alinturi...dar din cauza oboselii , a problemelor sotii nu mai fac dragoste ca la inceput? cu trecerea anilor eu asta am observat...si fara ca unul din noi sa insele....strict relatia a doi oameni care fac dragoste sa zic o data pe saptamana....mentionez - fff multa oboseala si stres
|
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
El a fost primul/singurul barbat cu care ai facut sex?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 7-January 08 Member No.: 2,956 ![]() |
El a fost primul/singurul barbat cu care ai facut sex? Nu a fost al doilea barbat din viata mea fiind si al doilea meu prieten inainte sa devenim sot si sotie Fetita voastra e mititica, iar grija pentru ea predomina. Probabil si discutiile din casa, tot in jurul ei se invart. Cred ca ar fi bine sa va ganditi fiecare la cum v-a transformat experienta de parinte, ce asteptari aveti unul de la celalalt si sa comunicati mai mult. Din cand in cand, incercati sa va luati timp liber de la indatoririle parintesti, pentru a face impreuna lucruri care va plac. Inca ceva! Cred ca te gandesti la un alt barbat pentru ca ai impresia ca problemele curente dispar atunci cand visezi cu ochii deschisi. Totusi, e doar o iluzie. Sincer nu mai stiu ce sa cred m-am saturat de viata asta asa monotona si cateodata imi vine sa imi iau lumea in cap si sa plec pt cateva zile departe de sot si fata desi va spun cu inima pe inima ca iubesc fetita foarte mult mai presus decat orice visez cateodata la o aventura la cineva care sa aiba grija de mine la fel cum am eu grija de fetita mea si de sotul meu carora nu le lipseste absolut nimic si astept doar ca sotul meu sa aprecieze ce fac pt casa dar nu se intampla asta si probabil ca visez la un barbat care sa fie mai tandru si mai iubitor cu mine Fetita voastra e mititica, iar grija pentru ea predomina. Probabil si discutiile din casa, tot in jurul ei se invart. Cred ca ar fi bine sa va ganditi fiecare la cum v-a transformat experienta de parinte, ce asteptari aveti unul de la celalalt si sa comunicati mai mult.
Din cand in cand, incercati sa va luati timp liber de la indatoririle parintesti, pentru a face impreuna lucruri care va plac. Inca ceva! Cred ca te gandesti la un alt barbat pentru ca ai impresia ca problemele curente dispar atunci cand visezi cu ochii deschisi. Totusi, e doar o iluzie. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 08:13 AM |
|