![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 60 Joined: 27-October 07 Member No.: 2,511 ![]() |
helloo fetele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cum sunteti? cum va e tenul? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) al meu e binee, tot mai bine, mi-a aparut un cos in frunte, mama lui... l-am si "redus la tacere" (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) in rest, cu petele astea ma mai lupt, dar nu ma plang... Doamne da, mai rau de atat sa nu mai fiu niciodata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nu stiti vreo crema mai ieftina, noncomedogena, de preferabil hidratanta? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) daca ar fi buna si pt pete, ar fi ideala! cer cam multe, nu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) de sarbatori bugetul meu e cam redus :"> n-am fost la colindat (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sarbatori fericite in continuare!!! si eu vreau o recomandare pt o crema noncomedogena pt hidratare (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si mai ieftinuta asa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) deci?;;) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 64 Joined: 14-September 07 Member No.: 2,230 ![]() |
Continuam aici topicul Totul despre acnee.
Un an nou, o fatzuca noua speram (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cum sunteti voi?... eu sunt aproximativ ok, doar ca mi-au aparut vreo 4 monstri (nu peste noapte ci cam unul la 2 zile...) nu stiu daca o fi acum perioada aceea in care se agraveaza mai mult starea tenului din cauza Roaccutane-ului sau o lotiune de busuioc pe care am cumparat-o... :-? a folosit vreuna dintre voi Garnier Pure A? daca da, ce parere aveti despre crema? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mi-a aparut un cos si pe frunte desi ma bucuram ca cel putin fruntea mi-e "luna" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sper ca sunteti si voi mai bine. Va pup si va urez un An Nou Fericit!!! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
si eu vreau o recomandare pt o crema noncomedogena pt hidratare (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si mai ieftinuta asa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) deci?;;) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ma intereseaza si pe mine o crema hidratanta noncomedogena. Momentan folosesc Glycon ca tratament dar, saptamanal imi fac cate o exfoliere si o masca si nu prea pot aplica Glycon dupa indepartarea mastii pt ca e destul de agresiva, asa ca imi trebuie o crema care sa hidrateze f bine dar sa nu fie comedogena si pe care sa o pot aplica imediat dupa masca. Ma tenta Sebium de la Bioderma, este buna? Hidrateaza f bine? Cred ca mai buna ar fi Sebium crema pt piele deshidratata si/iritata dupa trat antiacneice decat cea matifianta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ati incercat vreodata crema Nivea pt ten gras? Am incercat acum cateva zile crema pt ten normal/mixt (am dat lovitura la borcanul mamei ca ramasesem fara crema) si spre surprinderea mea textura mi s-a parut f usoara (nu ca vechea Nivea care mi se parea f grasa) a intrat rapid in piele si a hidratat f bine. Am aruncat o privire pe ingrediente si pareau ok. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu folosesc in prezent Sebium de la Bioderma si mi se pare cam grasa, luceste fata toata ziua de la ea. Nivea pentru ten normal/mixt am folosit mai demult si mi-a placut. De fapt Nivea una dintre marcile ieftine si destul de bune, dupa parerea mea. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 08:22 AM |
|