![]() |
![]() |
ciucinica |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
ce se intampla chiar daca exista dragoste, iubire reciproca, mangaieri si alinturi...dar din cauza oboselii , a problemelor sotii nu mai fac dragoste ca la inceput? cu trecerea anilor eu asta am observat...si fara ca unul din noi sa insele....strict relatia a doi oameni care fac dragoste sa zic o data pe saptamana....mentionez - fff multa oboseala si stres
|
|
|
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
angel are dreptate, trebuie sa ii spui absolut tot ce nu-ti convine, altfel, vei avea surpriza, ca si mine, dupa ani de zile ca el nici macar n-avea idee de nemultumirile mele (unele dintre ele).
fetita va ia mult din timpul vostru, incearca totusi sa stabilesti o anumita ora in fiecare zi sa stati de vorba (ca daca nu, vca indepartati si veti fi 2 straini), tu stii cand e mai potrivit: sa luati masa impreuna, dimineata la cafea, sau cel mai probabil, dupa ce culci fetita, stati si voi la taclale, cu un ceai sau un pahar de vin in fata etc. are si sexul importanta lui, bineinteles, dar este importanta si comunicarea si cateodata e placut doar sa fiti impreuna, sa faceti lucruri marunte impreuna, ca de ex. cumparaturi, sa va jucati cu fetita etc. zic eu ca apoi, vine si partea cu sexul de la sine. si teo are dreptate: sexul devine mai interesant si mai bun dupa 30 de ani (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 08:46 AM |
|