![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum s-a desfasurat nunta voastra? Ce surprize - placute sau neplacute - ati avut? Cum v-ati imbracat? Ce fel de muzica ati avut? Cum a fost mancarea? Ce a fost cel mai stresant si care moment cel mai placut? Cum v-ati simtit in fata preotului si cum in fata persoanei de la starea civila? etc. etc.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 8-January 08 From: Timisoara Member No.: 2,963 ![]() |
buna!sunt noua aici pe site si am avut nunta in 12 mai 2007.a fost o nunta de vis,exact asa cum mi am dorit...defapt a fost mai mult decat atat.noi am organizat tot si ne am platit singuri nunta,pana la ultimul leu si suntem foarte mandrii de asta.eu am avut o rochitza superba(o sa pun si poze,acum sunt la servici si nu am poze)m am indragostit de ea de cum am vazuto,mirele a fost in crem,toata nunta a fost pe crem,alb,auriu,tortul a fost frumos,mancarea buna....atmosfera super...toata lumea ne suna dupa nunta sa ne spuna ce bine s au simtit.....in alta ordine de ideii am iesit minus cu nunta dar noi ne asteptam la asta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ...important este ca am avut o nunta frumoasa.o sa revin cu poze
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 11:57 PM |
|