![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 8-January 08 Member No.: 2,969 ![]() |
Hey,
Am infiintat topic-ul asta pentru ca am nevoie de.. ajutor oarecum. Ei bine , am 16 ani si de un an incoace totul e in regula in sensul ca , perioada dintre prima zi a unui ciclu si prima a urmatorului este de 28 de zile. Insaaa.. in decembrie a venit in 5 {lucru in regula}, dar in ianuarie.. trebuia sa vina in 2 si e deja 8! Pur si simplu n-a mai venit si nici macar un semn, o durere de burta de cap, de sani, cum era inainte. :| WTF? se poate doar sa ...dispara:-s... Nu am altfel de simptome, ma simt foarte ok. Se poate sa fie de la alcool? Nu am baut mult, insa destul sa ma ametesc umpic, in 1 ian. Va rog, ma cam sperie problema asta. pe net am citit o gramada de prostii si .. nu pot decat sa ma gandesc la tot felu de aiureli! Mersii |
|
|
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cauzele poti fi multe, de la o dereglare hormonala pana la probleme de sanatate grave asa ca sfatul meu este sa consulti un doctor.Si nu trebuie sa consulti un ginecolog este deajuns sa mergi la medicul de familie (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Crede-ne ca oricat ne-am dori nu avem un raspuns pentru tine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 8-January 08 Member No.: 2,969 ![]() |
nu..n-am luat niciun fel de antibiotic.. :\
inca o chestie, prin 1 dimineata a inceput sa ma doara capul si toate alea ca si cum ar trebui sa-mi vina si eram foarte sigura!.. si apoi nu s-a intamplat nimic , toate durerile au trecut.. iar acum astept.. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 01:29 PM |
|