![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cind eram copil am vrut sa devin: pilot, chirurg, spion. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Slava Domnului, asta nu s-a intimplat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 94 Joined: 13-July 06 Member No.: 420 ![]() |
eu am vrut comandant de unitate pentru ca il vedeam pe taica-meu si pe vremea aia eram mandra de el...apoi mi-am revenit si nu am mai stiut..o vreme am vrut mecanic ..sa surubaresc toata ziua la masini ..sa le repar sa ma enervez ca nu merg si sa fiu fericita cand merg bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
mi-a trecut pentru ca nu e de femei..prea mult misoginism in breasla (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ...acum visez cu ochii deschisi ce sa fac cu viata mea... analizez meseria de chelner la inaltime... poate poate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ).. fara birou, fara program fix...plimbare prin lume si mereu pe fuga (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 10:43 PM |
|