![]() |
![]() |
spiridus |
![]()
|
Musafir ![]() |
buna fetelor,
ma gandeam mai ieri la cum reactionez in situatiile in care ma simt amenintata... si fac cam urat... de exemplu, cand iubitul meu face/spune ceva ce nu-mi convine, sunt furioasa zile intregi si-mi scot (fara sa vreau) parleala pe el, ii fac scandal din te miri ce. voi ce faceti intr-o astfel de situatie? si ce credeti ca ar fi o reactie buna, ideala? |
|
|
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cand ma gandesc ca incerc sa depozitez in psihicul meu cai de comportament, modalitati de gandire care mai de care ca o carie care forjeaza lemnul cu galerii intortocheate, unidirectionate sau repliate asupra sine insusi, si la prima tiribomba, suna clopotelul, imi violentez fata prin mimica si mai devin excentrica prin reactii de o impulsivitate care ma surprinde si pe mine. Catastrofa, asa-s reactiile. Eu ma gandesc ca degeaba puric lucrurile, ma pseudointeleptesc in niste avanturi de self-improvement cand sunt calma si rationala si trasez ca un paianjen traiectoria plasei. Daca nu-i cucu, ii bau, ca la reactiile pe care le am, manico-depresiva care este io, imi pierd tot sirul de autodidacticisme. Plus cred ca hipersensibilitatea pe care genetic o detin, si pe care, de altfel, as epura-o urgent de-as putea, imi provoaca mare disconfort. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 03:04 PM |
|