![]() |
![]() |
spiridus |
![]()
|
Musafir ![]() |
buna fetelor,
ma gandeam mai ieri la cum reactionez in situatiile in care ma simt amenintata... si fac cam urat... de exemplu, cand iubitul meu face/spune ceva ce nu-mi convine, sunt furioasa zile intregi si-mi scot (fara sa vreau) parleala pe el, ii fac scandal din te miri ce. voi ce faceti intr-o astfel de situatie? si ce credeti ca ar fi o reactie buna, ideala? |
|
|
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu sufeream de hipersensibilitate dar in timp realizand ca nu-mi face bine am incercat sa ma controlez si sa fac ceva in sensul asta.Este bine sa fii un om sensibil dar trebuie sa stii incotro iti indrepti aceasta sensibilitate.
Oamenii sensibili au tendinta sa se supere/enerveze usor, sa creada ca orice se spune de rau este indreptat catre ei, ca o gluma defapt este un ascunzis rautacios, ca o mica catastrofa este o mare tragedie...Ei pun totul la suflet... Eu pur si simplu am incercat sa fiu mai relaxata, sa cantaresc mai bine fiecare situatie, sa rad asa cum simt la o gluma, sa ma temperez atunci cand nu sunt sigura ca am motiv de suparare/nervi,sa cred ca exista solutie pentru orice indiferent de gradul de gravitate sau sa inteleg cat mai bine ceva ce nu pot sa accept... Cred ca este importanta si maturitatea fiecaruia si dorinta de a-ti echilibra comportamentul... Sensibilitatea este involuntara dar o poti controla si o poti transforma in ceva pozitiv tie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 11:36 PM |
|