![]() |
![]() |
ioanacamelia27 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare fetelor,ce parere aveti despre sexul anal?Cate dintre voi ati facut-o?Si daca da,e adevarat ca e chiar mai bine decat sexul normal?Toate prietenele mele care au facut-o au zis ca au avut cele mai intese orgasme,o fii adevarat?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Splendora, ce funny esti. Eu am incercat sa fiu mai diplomata. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Fetelor, dar sa stiti ca e o manie generala cu sexul anal peste tot. Cel putin asa am observat eu. Cum era odata cu sexul oral. Poate-s eu de moda veche, frustrata si inhibata dar sunt anumite chestii legate de domeniul asta care pur si simplu fac sa mi se ridice parul in cap... Acum am mai mult timp postat... Deci: Ioanacamelia27, ti-a cerut cumva in mod explicit iubitul acest lucru? Pun aceasta intrebare pentru ca altfel nu inteleg de ce ti-ai intrebat prietenele despre asta... Mi se pare un subiect cam delicat sa-l discuti la o sueta cu prietenele. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) . Tu ai spus ca toate practica acest lucru. Imi vine greu a crede ca TOATE fac acelasi lucru si au FIX aceeasi parere... Iar daca iubitul ti-a cerut-o si tu esti nesigura si el insista merita sa (IMG:style_emoticons/default/jump.gif) . Angelule, nu stiu cat tine de optiuni personale, totusi trebuie sa ne gandim si la consecinte inainte de a actiona intr-un fel sau altul. Parerea mea (IMG:style_emoticons/default/glare.gif) . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 09:09 PM |
|