![]() |
![]() |
ioanacamelia27 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare fetelor,ce parere aveti despre sexul anal?Cate dintre voi ati facut-o?Si daca da,e adevarat ca e chiar mai bine decat sexul normal?Toate prietenele mele care au facut-o au zis ca au avut cele mai intese orgasme,o fii adevarat?
|
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa iti spun un secret. Mai mult de jumatate din femeile care se lauda cu orgasme senzationale nici macar nu au avut vreodata orgasm in timpul unei partide de sex. Nu cred ca exagerez deloc cand spun asta. Toata "publicitatea" care i s-a facut sexului in ultima vreme le face pe femei sa simta ca au un handicap daca nu reusesc sa aiba orgasme multiple seara de seara. Si am observat ca multe din ele infloresc de amorul artei. Pana la urma chiar cred ca multe femei percep chestia asta ca un "trend". Da bine sa te lauzi ca esti dezinhibata si ai incercat tot ce se putea, in special in randul adolescentelor care se stie de cand lumea ar face orice sa socheze audienta si sa se impuna ca lideri in grup.
Si ce ai vrea acum? Sa recunoasca ca au incercat si a fost foarte nasol? Sau ca doamne fereste o fac doar ca sa mentina satisfacute fanteziile masculului de langa ele? Doamne fereste....chiar daca asa sta treaba se vor jura cu mana pe Biblie ca o fac pentru ca asta le duce direct in Nirvana. Nu zic, cred pe cuvant ca unora chiar le place si mai cred ca nu ar trebui sa dam cu pietre sau sa fim ipocriti. In fond se zice ca trebuie sa incerci macar o data inainte de a hotari ca nu iti place nu? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 09:10 PM |
|