![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu ma imbrac mai mult sport,dar am si prietene care in permanenta se imbraca elegant,la 4 ace.
Mie imi place sa ma simt confortabil.Nu suport sa imi pun pantofi cu toc cui cand merg la piata de ex. Ma imbrac elegant doar de ocazii speciale.,in rest jeansi,un top.. :P |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Patru zile pe saptamana port taioare, fustite peste genunchi sau pantaloni clasici, dar vinerea ;) o dam in alte alea si toata lumea vine la birou in jeans ;). Exista un dress code care ma impiedica sa ma imbrac tot timpul sport ::) - lunea, de exemplu trebuie sa fiu scoasa din cea mai cutie dintre cutii. Si chiar ca ma simt feminina atunci ;), port tocuri de 7 dar nu cui si ma simt foarte bine asa. Insa vinerea este dezmat total :P.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 08:45 PM |
|