![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Inafara de mancarea din comert ce sfaturi mai aveti in ceea ce priveste alimentatia pisicilor?
Eu imi aduc aminte ca am vazut la tv o doamna in varsta foarte bine care-i dadea pisicii ei batrane smantana lichida amestecata cu un ou (sau numai galbenusul) pentru o blana frumoasa si lucioasa. Pisica arata grozav, mai ales cand ma gandesc ca avea vreo 12-13 ani. Eu voi incerca sa-i pun un galbenus in niste lapte pentru pisici. Ce retete-minune stiti voi? Le mai faceti si voi de mancare? Ce? |
|
|
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua sunt sigura ca gasesti o solutie pentru pisica ta si fara a-i da pui vii (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Pe langa faptul ca mi se rupe sufletul numai cat ma gandesc pisica ta va prinde gustul de carne vie si chiar daca nu ai alte oratanii prin curte sa le atace in timp va sari la mainile voastre si va musca zdravan din ele...
Printesa mea mananca crochete speciale pentru pisici cu probleme urinare si o data pe saptamana hrana umeda.Ca sa nu mai spun ca de fiecare data cand mananc eu trebuie si ei sa-i dau macar putin sa vada ea ce gust are (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) LE: papuceii aia din carne de vita eu stiu ca sunt pentru catei. Pentru pisici se gasesc in farmacii veterinare vitamine si sticsuri ca desert... This post has been edited by kary_pink: Jan 9 2008, 09:49 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 06:49 PM |
|