![]() |
![]() |
ioanacamelia27 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare fetelor,ce parere aveti despre sexul anal?Cate dintre voi ati facut-o?Si daca da,e adevarat ca e chiar mai bine decat sexul normal?Toate prietenele mele care au facut-o au zis ca au avut cele mai intese orgasme,o fii adevarat?
|
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu asa cred..ca tot ce aleg 2 oameni sa faca in pat, de bunavoie si nesiliti de nimeni tine de alegerile lor personale. Pe mine ma cam scot din sarite falsele pudori si acum vorbesc in general, despre real life mai mult decat lumea virtuala.
Inteleg ca nu e un subiect de dezbatut in mijlocul satului, dar in general ma abtin sa dau sfaturi sau sa dau cu pietre legat de subiectul asta in cazul in care nu sunt de acord. Fiecare sa faca ce pofteste din partea mea, nu judec oamenii dupa fanteziile lor sexuale. Cat despre consecinte....sa fim seriosi...in ziua de azi si sa mananci salata sau sa respiri aer poate avea consecinte dezastruoase dupa parerea unora. Eu ma abtin de la alte comentarii (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu asa cred..ca tot ce aleg 2 oameni sa faca in pat, de bunavoie si nesiliti de nimeni tine de alegerile lor personale. Pe mine ma cam scot din sarite falsele pudori si acum vorbesc in general, despre real life mai mult decat lumea virtuala. Inteleg ca nu e un subiect de dezbatut in mijlocul satului, dar in general ma abtin sa dau sfaturi sau sa dau cu pietre legat de subiectul asta in cazul in care nu sunt de acord. Fiecare sa faca ce pofteste din partea mea, nu judec oamenii dupa fanteziile lor sexuale. Cat despre consecinte....sa fim seriosi...in ziua de azi si sa mananci salata sau sa respiri aer poate avea consecinte dezastruoase dupa parerea unora. Eu ma abtin de la alte comentarii (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) de acord cu angel. nu ca as sustine sondajele si anchetele pe net (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
exit only la mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
la fel sustin ideea cu bacteriile te poti infecta usor cu bacili , nu e sanatos am citit ca poti ajunge sa faci pe tine, asa o fi ? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) cat despre ce fac alti nu ma intereseaza si nu ma deranjeaza This post has been edited by divi2007: Jan 9 2008, 07:55 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
nu e sanatos am citit ca poti ajunge sa faci pe tine, asa o fi ? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Pai da, asa este, este logic pentru ca el nu se dilata, spre deosebire de vagin, cu timpul (banuiesc ca daca se practica des) se largeste si rezultatele sunt...cele mentionate de voi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ignorand aspectul asta, daca este liber consimtit de ambii, eu cred ca puteti face ce vreti. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 09:07 PM |
|