![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum s-a desfasurat nunta voastra? Ce surprize - placute sau neplacute - ati avut? Cum v-ati imbracat? Ce fel de muzica ati avut? Cum a fost mancarea? Ce a fost cel mai stresant si care moment cel mai placut? Cum v-ati simtit in fata preotului si cum in fata persoanei de la starea civila? etc. etc.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
restaurantul este oarecum izolat, cam la 1 km de intrarea in olimp. l-am descoperit aiurea, intr-o plimbare cu masina pe un drum care parea sa duca nicaieri. si am avut si mare noroc. eram cu 2 luni inainte de nunta si nu aveam local inchiriat. am pus o intrebare si spre norocul nostru era liber in ziua respectiva. patronul de acolo ne-a dat ideea cu slujba religioasa chiar la local si ne-a recomandat si un preot tinerel si deschis la astfel de idei. nu aveam de gand sa facem cununia religioasa in aceesi zi, vroiam s-o facem dupa...undeva la vreo manastire prin moldova ca amandoi aveam oroare de statul la coada la biserica. am fost in mai la o nunta si mai ca era sa ne batem cu alt alai la intrarea in biserica pt ca nu ne intelegeam care urmeaza la rand (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Dar daca tot s-a ivit ideea cu preotul la local am zis sa profitam de ocazie si s-o facem atunci. mari pregatiri nu am facut, toate au mers legate. in cateva zile aveam si dj si fotograf iar cumparaturile le-am facut cu 2 saptamani inainte de nunta.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:20 AM |
|