![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
M-am decis sa deschid acest topic in speranta ca poate o sa reusim sa tragem si o concluzie la sfarsit despre asa zisa 'evaziune' parteneriala pe care unele persoane o comit...
De ce unii oameni calca stramb? Unele raspunsuri ar fi: - sexul a ajuns rutina - au fost inselati la randul lor - ii incita provocarea - le stimuleaza ego-ul - nu pot spune 'nu' - au un partener cicalitor - partenerii le permit - nu-si mai iubesc partenerul Voi ce credeti? :) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 75 Joined: 12-January 06 Member No.: 145 ![]() |
Pe de-o parte sunt de acord cu ciresica, dar parerea mea este:
NU clar...nu l-as ierta. De ce? Fiindca daca a facut-o o data o va face si a doua oara si a treia, nu neaparat in curand dupa prima. (nu stiu nici un caz fericit in care sa nu se fi repetat). Cum as putea sa-l iert? Ar putea el sa-mi spuna ca de fapt pe mine ma iubeste?! atunci l-as intreba: "cand te uitai in okii ei sau cine stie unde la mine te gandeai?"....aiurea...cei care o fac o fac pentru ca le place pur si simplu si asta inseamna in primul rand lipsa de respect pentru partener. Eu la toti partenerii le-am spus la inceputul relatiei in felul urmator: "Daca la un moment dat vei simti nevoia si de o alta persoana atunci sa-mi spui si ne despartim amiabil inainte de actul respectiv. Chiar poti sa ma suni cand esti in pat cu ea si sa imi spui ca nu rezisti, fiindca daca o sa o faci dupa atunci vai si amar de tine":) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 02:22 AM |
|